Skip to the content

GIS- och Geodatautvecklare

Vi söker en GIS- och Geodatautvecklare med minst 3 års arbetserfarenhet inom området. Det är en tekniskt utmanade och utvecklande roll som vi behöver komplettera med i vårt team i Sollentuna, Stockholm.

Våra projekt är internationella, men fokus ligger absolut på den Svenska marknaden. Din placeringsort blir kontoret i Sollentuna, Stockholm. Det kan dock förekomma resor och övernattningar i projekten och uppdragen.

Vem är du? Vi tror att du är en erfaren utvecklare med Civilingenjörsutbildning eller teknisk högskoleexamen med teknisk inriktning. Mätningsteknik, Kartteknik eller Datavetenskap. En GIS-inriktning på dina utvecklingskunskaper är meriterande. Du söker nu nya utmaningar i form av större och mer komplexa projekt. Även en hel del inblandning av internationellt samarbete. Du har kommit till en punkt i ditt yrkesliv där du vill specialisera dig samtidigt som du vill både bredda och fördjupa dig inom ditt ämnesområde. Troligen inom terrester GIS- och Geodatautveckling. Hos oss arbetar vi med både små och stora mängder av geodata i våra olika projekt. Kunden i fokus och projektets ekonomi som ledstjärna. All erfarenhet inom geografisk modellering är meriterande. Erfarenheter inom arbete med vektorisering och geometrisk hantering i CAD/GIS är meriterande.

Vi söker dig som är kunnig inom utveckling och programmering, väldigt gärna en stjärna på databashantering samt utveckling och underhåll av geografiska databaser.
Du är noggrann, ansvarsfull, självgående och socialt mycket kompetent. Du har dokumenterad erfarenhet som utvecklare inom detta område och bra kunskaper inom tex JavaScript, Python, PostGIS, SQL, eller liknande. Berätta vad du kan..!

Erfarenhet kring ESRIs produkter, Autodesk, Microstation samt FME är meriterande. Du har goda kunskaper inom hantering av rasterdata, vektordata, tabulardata samt punktmolnshantering. Kunskaper kring geodatabaser är ett gott tecken. Alla ytterligare erfarenheter inom ämnesområdet är meriterande.

Att du innehar mod och äventyrslusta passar oss bra, då vi är många likasinnade inom gruppen idag.

Vi ligger i framkant inom geodatainsamling och mätningsteknik, både från luften, sjön, mobila enheter samt från marken och därför ser vi gärna att du har ett intresse av att driva mättekniken framåt, ser förbättringsområden och har en god problemlösningsförmåga. Vårat tjänsteutbud är mycket brett och innefattar till exempel bygg- och anläggningsprojekt, projekteringsmätning, stomnät, sättningskontroller samt laserskanning, Mobile Mapping, 3D-Georadar, etc...

Lön – efter överenskommelse.

Tillträde – snarast samt löpande.

Placeringsort – Sollentuna norr om Stockholm, men projekten styr var du jobbar.

Vill du veta mer – skicka då ditt CV och ett personligt brev till;

Jonas Lind, VD
+46 (0)70 410 55 40
jonas.lind@terratec.se


Välkommen med din ansökan..!