Skip to the content

Mätningsingenjör 3D-skanning

Vi söker en teknikansvarig mätningstekniker inom terrester 3D-skanning ”Geoengineering & Surveying”. Det är en tekniskt utmanade och utvecklande roll som vi behöver komplettera med i vårt team i Sollentuna, Stockholm.

Då vi har ett stort geografiskt arbetsområde i och med att vi verkar inom hela Sverige/Norden så kan det förekomma resor och övernattningar i projekten och uppdragen.

Vem är du? Vi tror att du är en erfaren/senior mätningsingenjör, med erfarenhet inom detta område som söker nya utmaningar i form av större och mer komplexa projekt. Även en hel del inblandning av internationellt samarbete. Du har kommit till en punkt i ditt yrkesliv där du vill specialisera dig samtidigt som du vill både bredda och fördjupa dig inom det geodetiska ämnesområdet. Troligen inom terrester 3D-skanning, inom mätning/skanning från UAV, inom 3D-modellering. Erfarenheter inom arbete med vektorisering och geometrisk hantering i CAD/GIS är meriterande. Så även skanning och mätning med hjälp av UAV.

Vi söker dig som är senior mätningsingenjör med minst 3-5 års arbetslivserfarenhet av mätningstekniskt arbete. För tjänsten krävs också att Du har en gedigen utbildning inom mätningsteknik, eller en med likvärdig inriktning. Du är noggrann, ansvarsfull, självgående och socialt mycket kompetent. Du har vana att arbeta med AutoCAD, Revit, SBG Geo, GIS, Mekcad, SolidWorks, Creo, PDMS och liknande program. Ytterligare erfarenheter inom ämnesområdet är meriterande.

Att du innehar ett B-körkort är ett krav – så även mod och äventyrslusta.

Vi ligger i framkant inom mätteknik, både från luften, sjön, mobila enheter samt från marken och därför ser vi gärna att du har ett intresse av att driva mättekniken framåt, ser förbättringsområden och har en god problemlösningsförmåga. Vårat tjänsteutbud är mycket brett och innefattar till exempel bygg- och anläggningsprojekt, projekteringsmätning, stomnät, sättningskontroller samt laserskanning.

Lön – efter överenskommelse.

Tillträde – snarast samt löpande.

Placeringsort – Sollentuna norr om Stockholm, men projekten styr var du jobbar.

Vill du veta mer – skicka då ditt CV och ett personligt brev till;

Jonas Lind, VD
+46 (0)70 410 55 40
jonas.lind@terratec.se


Välkommen med din ansökan..!