Skip to the content

Digital tvilling

Terratec Future Cities – Ett koncept för hållbar stadsplanering i 3D
Terratec erbjuder Er att skapa 3D -byggnader över Er stad till ett fast pris. Vi samlar in datat med flygfordon och med hjälp av den senaste stereotekniken. Baserat på lod- eller snedbilder, producerar vi Er 3D-modell. Kontinuerlig uppdatering av data i 3D ingår i konceptet. Terratec erbjuder även texturering och VR av dessa 3D-byggnader som adderade tjänster.

Vi erbjuder genom Future Cities-konceptet en komplett, hållbar och uppdaterad 3D-miljö där Du kan lägga fullt fokus på utveckling av din stad, kommun eller region och därmed skapa hållbara stadsmiljöer.Terratec Sweden utvecklar nytt koncept för uppdaterade byggnads- och stadsmodeller i 3D
En smart stad kräver smarta och hållbara lösningar. Genom en uppdaterad 3D-miljö får stadsplanerare möjlighet att förädla sin utveckling av den smarta framtida staden och simulera ny utveckling för en hållbar miljö med den senaste tekniken.
Dagens och framtida städer måste vara hållbara städer. Komplexiteten i denna utmaning kräver nya och innovativa stadsplaneringsmetoder.

Genom att erbjuda en uppdaterad 3D miljö av staden och kombinera den med flexibla verktyg som Terratec visualiserings-plattform Mapsapce, kan man simulera och visualisera olika scenarier. På så sätt hittar man de bästa lösningarna för en hållbar och levande stad. Denna typ av underlag ger beslutsfattarna en bättre förståelse för stadsutvecklingens inverkan och gör det möjligt för stadsplanerare att minska klyftan mellan idag och framtiden.

Terratec koncept ”Future Cities” nyttjar den långa erfarenhet och de avancerade system för datainsamling som Terratec utvecklat genom åren. Terratec samlar in data med hjälp av de senaste sensorerna, från flygfordon (flygplan, helikopter eller drönare), bil eller terrester inmätning.
Vår kompetens och erfarenhet ger dig det 3D-data och -modeller för att skapa din Future City i 3D.